Megrendelőknek

Felhasználói fiók

Az applikáció használatához saját felhasználói fiók regisztrálása szükséges, amelyet e-mail cím jelszó páros segítségével vagy közösségi fiókok igénybevételével lehet létrehozni. A regisztráció mindenki számára ingyenes. Mihelyst a felhasználói fiók elkészült, nincs más dolga, mint használni az applikációt!

Az első bejelentkezést követően, az ajánlatkérés elkészítése során az applikáció el fogja kérni az Ön személyes és számlázási adatait. Ezen adatokat kizárólag az első ajánlatkérést követően szükséges megadnia.

Ajánlatkérés

Card image

Ajánlatkérés készítése során Ön kiválasztja a munkavégzés helyét, azt, hogy milyen szakemberre van szüksége, megadja a munka leírását, továbbá, hogy mikorra várja az ajánlatok beadását és azt, hogy mikorra szeretné a munka elvégzését. A munka elvégzésének határideje az ajánlat elfogadásának pillanatától számítódik. A sikeres ajánlatkéréshez minden esetben képi dokumentációt is szükséges csatolni.

Card image

Amennyiben Önnek haladéktalanul szakemberre van szüksége, úgy az ajánlatkérés készítése során állítsa "Azonnal"-ra az ajánlat beadásának határidejét. Ebben az esetben az applikáció az ajánlatokat azok beérkezését követően soron kívül elküldi Önnek, míg minden egyéb opció választása esetén az applikáció összegyűjti és egyszerre küldi el azokat az Ön által megjelölt határidőre. Az ajánlatkérés alatt a Szakemberek beszélgetést kezdeményezhetnek a Megrendelőkkel, az üzenetekről push értesítések érkeznek, melyek az üzenetközpontban olvashatóak. Felhívjuk a figyelmet, hogy elérhetőségek és személyes adatok megadása szigorúan tilos.

Card image

A beérkezett ajánlatok áttekintését követően Önnek 48 óra áll rendelkezésére azok feldolgozására és az Önnek legmegfelelőbb ajánlat elfogadására. Az ajánlat elfogadását követően automatikusan megjelennek a Szakember elérhetőségei, így az elvégzendő munka részleteit és a pontos helyszínt közvetlenül egyeztetni tudják. Fontos hangsúlyozni, hogy szerződéses jogviszony a munka elvégzésére vonatkozóan Ön és a doapp Kft. között jön létre, a teljesített munkavégzésről a doapp Kft.-től fog számlát kapni.

A munka elvégzése

Amint a munka elvégzésre került, azt a Szakember jelzi Önnek az applikáción keresztül. Ezt követően Önnek igazolnia szükséges a Szakember teljesítését a "Teljesítés igazolása" gomb megnyomásával. Amennyiben minden rendben zajlott, úgy kezdeményezni tudja a munka ellenértékének kifizetését.

Fizetés

A pénzügyek biztonsága nélkülözhetetlen, így a munka teljesítését követően Önnek lehetősége van bankkártyás fizetés vagy banki átutalás kezdeményezésére. Bankkártyás fizetés választása esetén a SimplePay by OTP Mobil rendszerén keresztül történik a tranzakció. A fizetési folyamat befejezésére 48 óra áll rendelkezésre. Amennyiben a munkavégzést követően változás történik az ajánlati árhoz képest, úgy a módosított árajánlatot szükséges megfizetni. A doapp Kft. a szakemberek felkutatásáért és szolgáltatásaiért kényelmi díjat számol fel.

Értékelés

Számunkra fontos a minőség, ezért a folyamat végén mindkét fél részére lehetőséget biztosítunk előre meghatározott szempontok alapján történő értékelésre. Az értékeléssel a szolgáltatásainkat igénybe vevő felhasználók döntéseit szeretnénk megkönnyíteni. Az értékelések anonim módon történnek, a beküldött adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Panaszkezelés

Panasz benyújtásának lehetőségével mindkét fél a teljes folyamat során élhet, melynek kivizsgálását a doapp Kft. 48 órán belül megkezdi. A problémája nem marad megoldás nélkül.

A Megrendelő védelme

Amennyiben az ajánlat elfogadását követően a Szakember hibájából hiúsul meg a munkavégzés, úgy a Megrendelő az elfogadott ajánlat összegének 15%-át kupon formájában megkapja, amelyet a következő megrendelése során használhat fel.

Szerződéses jogviszony a doapp Kft-vel jön létre, így az esetleges hibás teljesítés esetén is cégünk teszi meg a szükséges intézkedéseket.

A Megrendelő felelőssége

Amennyiben a Megrendelő az ajánlat elfogadását és elállási határidőt követően megszakítja az ajánlatkérést, akkor köteles ajánlatkészítési és kényelmi díjat fizetni a doapp Kft. részére.

Amennyiben az ajánlatkérésre a Megrendelő által megadott határidőn belül legalább 3 darab ajánlat érkezik, azonban Megrendelő ezek egyikét sem fogadja el, úgy a doapp Kft. részére kényelmi díjat köteles fizetni.