Sajtó

Szakikeresés gördülékenyen? Van remény!

Gyors és okos megoldás, amivel akkor találhatunk szakembert, amikor szükségünk van rá! – ígéri az új magyar start-up, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megreformálja a szakemberkeresést. Bemutatkozik a Do!

Hosszú órákat felőrlő, kilátástalan keresgélés, végeláthathatlan telefonálgatás, nehézkes időpont-egyeztetés és stressz az anyagiak miatt. Ismerős, ugye? Na igen, ez a szomorú helyzet áll fenn, ha ne adj’ isten, valami meghibásodik az otthonunkban. Ezidáig! Ugyanis egy új, magyar fejlesztésű app erre kíván megoldást nyújtani.

Hogyan?

Egyszerűen letöltjük az appot, megírjuk az elvégzendő munkát, és várjuk a szakember jelentkezését. Persze ez nem minden, amire a doApp® megoldást nyújt! A legújabb szakikereső ugyanis igencsak hiánypótló és releváns újításokkal állt elő – kezdve a könnyű, átlátható és biztonságos fizetési rendszerrel a találatok optimalizálásán át egészen a kisvállalkozások támogatásáig.

A doApp®-ról az egyik alapító-tulajdonos mesélt nekünk

„A doApp® egyik legfontosabb feature-e, hogy mind a szakemberek, mind pedig a megrendelők számára biztosítja, hogy pontosan tudják, mennyibe fog kerülni a megrendelt munka. A megajánlott ártól pedig csak indokolt esetben, központi jóváhagyással lehet eltérni. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a megrendelt munka kapcsán nem jön létre szerződéses viszony a megrendelő és a szolgáltató között. Ők kizárólag az applikáció mögött álló doapp Kft.-vel kerülnek kapcsolatba. Ez pedig azért fontos, mert így nem történhet meg, hogy a szakember eltűnik vagy esetleg nem vállal garanciát a munkájára, és a felhasználó sem gondolhatja meg magát fél órával a munka kezdése előtt. És ez az, ami a Do-t igazán forradalmivá teszi!”

A doApp® egy másik igencsak hasznos újítása pedig, hogy eltörli a területi kötöttségeket. Ezzel a szakembereket és kisvállalkozásokat próbálják meg segíteni, amellett, hogy összekötik a keresletet a kínálattal.

„Nem gondoljuk, hogy nekünk kéne megmondanunk, ki és hol vállalhat munkát. Hiszen egy kecskeméti vállalkozó vagy cég miért ne végezhetne el egy megrendelést Szegeden vagy Budapest déli részén, és egy győri miért ne dolgozhatna Sopronban, Pápán vagy Tatabányán? Mi nem az első, hanem a legjobb találatokban hiszünk! Jelenleg azok vannak előnyben, akik a finanszírozott online vagy offline hirdetéseik kapcsán előrébb kerülnek a keresési listákon. Nálunk viszont a szakmaiság fontosabb a fizetett találati rangsornál.”

Az alapítók a Do applikációval nem szerették volna túlgondolni a szakemberkeresést. Pont ellenkezőleg! A lehető legegyszerűbben összekötni a keresletet a kínálattal és a felmerülő problémákra, munkákra a legjobb megoldást biztosítani. Egy olyan sok macerával járó területen pedig, mint amilyen a szakikeresés, talán nincs is, ami ennél jobban jönne!

 

Próbálja ki a doApp®-ot!